Bengkel Bijak Sifir Sifu Taj – SK Tengku Mariam

teamqc
Oleh teamqc October 14, 2014 17:15

Bengkel Bijak Sifir Sifu Taj – SK Tengku Mariam

BATU PAHAT – Alhamdulillah selesai sudah Bengkel Bijak Sifir Sifu Taj pada 21 September 2014 bertempat di SK Tengku Mariam, Batu Pahat, Johor Bahru. Program ini telah dikendalikan oleh En. Muhamad Tajudin bin Mustafa @ Sifu Taj yang merupakan Motivator Utama QC Group Sdn Bhd dan Kaunselor Berdaftar Institut Pendidikan Guru Kampus Ipoh, Perak dan Che Puan Nurul Khairunnisa bte Che Kadir @ Ustazah Nurul merupakan Pengarah QC Group Sdn Bhd. Program ini telah berjalan dengan lancar dan mengikut ketetapan masa yang diberikan.

Bengkel yang berlangsung selama 5 jam  telah mendapat respon yang positif daripada para guru dan pelajar dan sambutan yang diberikan amatlah menggalakkan.

KOLEKSI GAMBAR PROGRAM :

IMG_9427 IMG_9429 IMG_9423 IMG_9421 IMG_9420 IMG_9418 IMG_9397 IMG_9399 IMG_9401 IMG_9402 IMG_9396 IMG_9403 IMG_9395 IMG_9394 IMG_9388 IMG_9382 IMG_9376 IMG_9377 IMG_9379 IMG_9375 IMG_9381 IMG_9373 IMG_9380

Facebooktwittergoogle_plusyoutubeinstagram
teamqc
Oleh teamqc October 14, 2014 17:15
  1. MF Johor October 14, 17:33

    fuh!! penuh ranjau dan duka.

    Balas komen ini
Lihat komen.

Tulis komen anda

Alamat e-mail anda tidak akan diterbitkan.
Ruangan wajib adalah yang ditanda*

Rakaman Video di iRadio OUM - Parenting

Live @ IKIM.fm (Rakaman)

Kepakaran Kami

RSS Feed Mengikut Kategori

Langgan Newsteller

Media Sosial

Facebooktwittergoogle_plusyoutubeinstagram

Testimoni

Matematik

Nur Nadhirah -14 (Peserta Bijak Sifir):
"Kaedah yang digunakan amat senang dan tidak perlu dihafal. Saya mula suka sifir dan matematik."

Siti Nur Suzana -12 (Peserta Bijak Sifir):
"Berasa amat gembira kerana dapat belajar dengan mudah. Kini saya berasa mudah untuk mempelajari matematik."

Matematik

Guru Besar Juhara Bee:
"Program Bijak Sifir ini amat baik sekali kerana dapat memberi suntikan semangat kepada murid-murid untuk mencintai subjek matematik dan bukan merupakan satu masalah yang tidak dapat diselesaikan. Ianya sungguh menyeronokkan dan berkesan serta berguna untuk murid mengaplikasikan didalam UPSR nanti. 'A' pasti menjadi kenyataan. Syabas diucapkan kepada semua fasilitator Bijak Sifir."

Motivasi

Maslida (Peserta HQ):
"Program ini sangat menghiburkan dan tiada istilah bosan yang ingin dikatakan. Dengan adanya program ini, dapat memberi keyakinan, semangat untuk terus belajar mengenai kehidupan yang dilalui dengan penuh keikhlasan, kesabaran."

Motivasi

Nur Adina Maslida (Peserta HQ):
"Pada mulanya bila saya terpilih untuk program ini, saya fikir program ini cenderung kepada ceramah. Tetapi setelah terlibat selama 3 hari, baru saya sedar banyak perkara baru yang tidak pernah terbayang dan terfikir seperti perkara berkaitan tentang kehidupan yang sebenar dan ianya bukan sesenang seperti yang disangka. Saya juga dapat mengenal erti kawan melalui kerjasama berkumpulan. Saya juga baru tahu bagaimana untuk bangkit dari kejatuhan dengan semangat yang perlu dinaikkan."

Motivasi

Mohd Shuqri Maslida (Peserta HQ):
"Tak menyesal datang walaupun berat untuk datang pada mulanya. Sangat santai dan best!"

Siti Zahrah Maslida (Peserta HQ):
"Terima kasih sifu & ustazah kerana membantu saya menguatkan semangat untuk terus belajar. Kem yang diadakan sangat memberi impak kepada saya. Saya suka berada di kem ini kerana ianya menggembirakan dan bebas dari tekanan."